Een nieuw hoofdstuk voor Multifisk

Na zijn studies Licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven en een bijkomend graduaat Fiscale Wetenschappen aan Ehsal, begon Lieven Bruyneel zijn carrière bij een accountants- en revisorenkantoor in Sint-Niklaas. Na verloop van tijd besloot hij om zelf een eigen kantoor op te richten. De eerste vestiging in Ninove, boven de winkel Vanden Borre, werd na verloop van tijd te klein. Ondertussen werkten er reeds 4 medewerkers in dienst. Daarom ging hij op zoek naar een nieuw pand. Lieven vond de ideale locatie in Haaltert, vlak naast de expresweg op een boogscheut van de autosnelweg. Hier liet hij een ruim en modern pand bouwen, waar gezelligheid troef is.

Niet alleen de locatie was het begin van een nieuw hoofdstuk voor Multifisk, ook het aantal medewerkers bleef steeds stijgen, waardoor er momenteel al 10 medewerkers zijn die zich dagelijks 200% inzetten.

Het logo is meerlagig,  dit verwijst naar het feit dat Multifisk geen standaard boekhoudkantoor is. De sterktes zijn het adviseren en helpen van klanten met alle administratie die er bij komt kijken zoals het opstarten van een zaak, krediet aanvragen, aansluiting bij sociaal bureau, listing, financieel plan, fiscale en sociale controle, … Want ook Multifisk beseft dat er bij een vennootschap veel komt kijken. Daarom profileert Multifisk zich als uw rechterhand die samen met u het overzicht bewaart.

Multifisk is een open kantoor, waar er een losse sfeer heerst, er hard gewerkt wordt, maar we tijd nemen om te luisteren naar de klant.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)