Startersbegeleiding

startersbegeleiding

U hebt besloten om zelfstandig te worden? Proficiat! Om vlot van start te kunnen gaan, is het belangrijk om de administratie die er bij komt kijken, correct in te vullen. Multifisk begeleidt u hierin zodat u zich kan focussen op uw core business. We horen graag in een verkennend gesprek uw ideeën om u stap voor stap te kunnen begeleiden.

 

Multifisk helpt u de eerste stappen te zetten

Uw businessplan is tot in de details uitgewerkt, dan bent u klaar om de grote stap te zetten. Samen bespreken we uw plannen om de meest geschikte ondernemingsvorm te kiezen, die perfect aansluit bij uw behoeften. Het financiële plan nemen wij voor onze rekening en we controleren of u beschikt over alle documenten.

Als zelfstandige moet u een ondernemingsnummer aanvragen bij een ondernemingsloket. Daarna zal Multifisk uw BTW-nummer activeren. We geven bovendien advies over de benodigde vergunningen en verzekeringen die nodig zijn om vlot van start te gaan. Komt u in aanmerking voor starterspremies of subsidies? Multfisk zoekt dit uit voor u.

Wanneer u investeert in vastgoed, bijvoorbeeld bij de aankoop of huur van uw pand, zijn er bepaalde voorwaarden die u in acht moet nemen. Vraag hierover raad aan uw persoonlijke dossierbeheerder.

 

Transparante aanpak

Na de opstart van uw bedrijf begeleiden we u om de financiële administratie overzichtelijk te beheren. We vinden het belangrijk dat u steeds op de hoogte bent van de financiële gezondheid van uw bedrijf. Daarom informeren we u op regelmatige tijdstippen om te optimaliseren waar nodig. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bij Multifisk dragen we persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. Daarom krijgt u een persoonlijke dossierbeheerder die u en uw situatie continu opvolgt. Hij of zij is uw eerste aanspreekpunt en begeleidt uw persoonlijk dossier.

Het Multifisk team volgt geregeld seminaries en investeert in digitalisering. Zij zijn het ideale aanspreekpunt wanneer u advies nodig heeft op vlak van consultancy, fiscaliteit en boekhouding.

Maak een afspraak en kom langs in ons kantoor om uw project te bespreken. Heeft u uw ondernemingsnummer al aangevraagd of toch nog aan het twijfelen om de grote stap te zetten? Het Multifisk team bekijkt samen met u uw situatie en geeft persoonlijk advies.