Investeringen en overnames

Investeringen en overnames

Heeft u er al over nagedacht om onroerend goed aan te kopen op de vennootschap? Dit kan een goede belegging voor uw onderneming zijn. Het Multifisk team bekijkt graag samen met u hoe deze investering in het binnen- of buitenland voor u een meerwaarde kunnen bieden en of het fiscaal aftrekbaar is.

 

Investering in vastgoed

Investeren in vastgoed is een rendabele investering omdat het op lange termijn een risicovrije belegging is. Bovendien is het een stabielere belegging dan die in aandelen. Door een tijdelijke recessie zouden de prijzen van vastgoed tijdelijk kunnen dalen maar er is nadien steeds een opwaartse trend. Laat u begeleiden door Multifisk om de risico’s van het belegging in vastgoed aanzienlijk te verminderen. Samen bekijken we hoe door deze investering uw vermogen op termijn toeneemt.

 

Een zaak overnemen

Bij het overnemen van een zaak komt er redelijk wat bij kijken. Hoe bepaalt u de waarde van de onderneming? Hoe gaat de financiering gebeuren? Welke vergunningen heeft u nodig? Heeft het bedrijf sociale schulden? Wat moet er in het overnamecontract zeker worden opgenomen? Op deze vragen biedt Multifisk u een antwoord en samen bekijken we de beste opties voor uw onderneming.

 

Betrouw op uw persoonlijke expert

Bij Multifisk dragen we persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. Daarom krijgt u een persoonlijke dossierbeheerder die u en uw situatie continu opvolgt. Hij of zij is uw eerste aanspreekpunt en begeleidt uw persoonlijk dossier.

Het Multifisk team volgt geregeld seminaries en investeert in digitalisering. Zij zijn het ideale aanspreekpunt wanneer u advies nodig heeft op vlak van consultancy, boekhouding en fiscaliteit. Maak een afspraak en kom langs in ons kantoor om uw project te bespreken.