Over Ons

Multifisk heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Door de jaren heen groeiden we steeds wat leidt tot een sterk en multidisciplinair team. Sinds september 2017 ontvangen we onze klanten in ons nieuw kantoor in Haaltert. Bij Multifisk dragen we persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. Daarom vinden we het belangrijk dat u een persoonlijke dossierbeheerder hebt die u en uw situatie continu opvolgt. Hij of zij is uw eerste aanspreekpunt en begeleidt uw persoonlijk dossier. Zo kunnen we u steeds optimaal begeleiden. Dankzij onze transparante aanpak bent u steeds op de hoogte van de financiële gezondheid van uw bedrijf. Het Multifisk team volgt geregeld seminaries en investeert in digitalisering. Op deze manier garanderen we u een optimale dienstverlening. Zij zijn het ideale aanspreekpunt wanneer u advies nodig heeft op vlak van consultancy, fiscaliteit en boekhouding. Onze laagdrempelige aanpak en proactiviteit staat hier centraal. Daarom kan u ons steeds contacteren bij vragen of langskomen op ons kantoor. Dankzij onze efficiënte samenwerking kunnen we samen uw onderneming laten groeien. Multifisk is niet alleen uw boekhouder, maar uw adviseur wanneer u een nieuwe richting inslaat voor uw onderneming.
Ook zijn we zeer betrokken binnen de jumping- en paardensport, waardoor onze expertise in de paarden-business zeer groot is. Bent u ook actief binnen de paardensector en op zoek naar een betrouwbare boekhouder met kennis van de sector? Dan bent u bij Multifisk aan het juiste adres.
Ons klantenbestand in deze sector is zeer ruim, met onder andere hoefsmeden, fokkers, nationale en internationale ruiters, handelaars, maneges, pensionstallen, dierenartsen, tandartsen, stoeterijen, handelszaken in ruiterbenodigdheden, organisaties van jumpings, events en stages, trainers, … te veel om op te noemen. Niet elke boekhouder is bijvoorbeeld op de hoogte van de manier van werken met paarden die naar buitenland verkocht worden, exportdocumenten, aankoop van sperma en embryo’s/ICSI, commissies, vreemde valuta, enzoverder. Multifisk weet wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een paardenbedrijf. Wij stellen ons op als betrouwbare partner, die u altijd kunt raadplegen voor het onderzoeken van uw financiële resultaten, voor hulp bij uw administratie en voor slimme adviezen voor het verhogen van het rendement van uw onderneming. Bovendien helpen we ook klanten op internationaal niveau! Als boekhoudkantoor zijn we gebonden aan beroepsgeheim. Daarom garanderen we u absolute discretie en kan u rekenen op objectief advies van uw persoonlijke dossierbeheerder.